Virtuele Proeverijen – Mei 2021 – The Whisky Exchange Whisky Blog — The Whiskey Exchange Whisky Blog

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Het is bijna mei en we hebben meer virtuele proeverijen op de kaart. We trappen af ​​met een proeverij van Bruichladdich, Port Charlotte en Octomore met header-distilleerder Adam Hannett; en daarna een duik in de nieuwste Watt Whisky-bottelingen.

De line-up van mei

6 mei 2021, 19-20.30 uurBruichladdich, Port Charlotte en Octomore met hoofddistilleerder Adam Hannett: We zijn grote fans van Bruichladdich, en met de Port Charlotte 10 Year Old van de distilleerderij die momenteel onze Whisky van het Jaar is, was het geen moeilijke beslissing om hoofddistilleerder Adam Hannett te vragen om met ons mee te doen voor een virtuele proeverij. Hij leidt ons door Bruichladdich Classic Laddie, Port Charlotte 10 Year Old, Port Charlotte 2010 OLC:01 Heavily Peated, de nieuwe Port Charlotte 2011 PAC:01 en Octomore 10.3 Islay Barley.
Koop het pakket >

Watt Whisky-proeverij

26 mei 2021, 19-20.30 uurWatt Whisky Virtual Tasting met Mark Watt, Kate Watt en Billy Abbott: Dit is een proeverij waar ik al een tijdje naar uitkijk – een kans om te proeven van de nieuwste Watt Whisky-releases met de Watts zelf: Mark en Kate. We gaan dieper in op vijf van hun nieuwste drams en een nieuwe rum: Tomintoul 2010, Arran 2012, Caol Ila 2010, een anonieme Highland 2005, blended whisky uit 2010 en een Foursquare rum uit 2007. Kom langs om te horen over hun heldendaden door de jaren heen, en, op basis van eerdere proeverijen, ten minste één ding dat de romantiek en het mysterie van whisky voor altijd zal verbrijzelen. Een niet te missen.
Koop het pakket >

Komt binnenkort

Dit is niet onze enige proeverij voor mei, dus houd een oogje in het zeil voor een volgende binnenkort. Bovendien hebben we Rum Show en Whiskyshow schrikbarend snel.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Whiskyinvestments
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare