Virtuele proeverijen – maart 2021 – The Whisky Exchange Whisky Blog — The Whiskey Exchange Whisky Blog

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Maart nadert snel, en daarmee een paar uitstekende virtuele proeverijen – een diepe duik in de wereld van versterkte wijn met onze tamme MW, en enkele zeer gewilde whisky’s uit de Macallan…

De line-up van maart

10 maart 2021 2021, 19-20.30 uurOntdek versterkte wijn met Dawn Davies MW: Wij houden van versterkte wijn bij The Whisky Exchange, maar krijgen altijd veel vragen over de verschillende soorten en stijlen. In deze proeverij zal Master of Wine en hoofdkoper Dawn Davies in de categorie duiken met een paar van elk van Ports, Sherrys en Madeiras.
Koop het proefpakket >

nieuwe-ierse-whisky

17 maart 2021, 19-20.30 uur – Nieuwe Ierse distilleerderijen met Billy Abbott: De Ierse whiskyhandel is booming, van slechts drie distilleerderijen in het land rond de millenniumwisseling tot meer dan 50 in gebruik of in ontwikkeling. Ik ga in op drie van de bekendste van de nieuwe golf en proef een aantal van hun whisky’s: Waterford Organic Gaia 1.1 en Sheestown 1.2, Drumshanbo Pot Still en Teeling Single Pot Still en Blackpitts Peated Single Malt.
Koop het proefpakket >

Macallan-edities

31 maart 2021 2021, 19-20.30 uur De Macallan Edition-serie met David Sinclair: Ik ga samen met de merkambassadeur van Macallan, David Sinclair, proeven van een van de meest gewilde recente reeksen van de distilleerderij: The Editions. Elke release graaft in een ander aspect van het maken van whisky en laat zien wat het Macallan-team kan doen. Ze zijn alle zes uit de schappen gevlogen en dit is een zeldzame kans om ze allemaal te proberen.
Koop het proefpakket >

Wat is het volgende?

Het gaat allemaal op het evenementenfront, met recente aankondigingen die ons hoop geven dat we binnenkort weer persoonlijke proeverijen kunnen gaan houden. In de tussentijd zijn we nog steeds plannen aan het maken voor april en daarna.

Deze week ziet ook Whiskey Show: Old & Rare op Facebook landen. Alle proefpakketten zijn nu uitverkocht, behalve het laatste paar voor de Longmorn-proeverij, maar ook zonder de whisky’s kun je de lessen nog steeds gratis bekijken op Facebook. Het rooster vind je op de Virtuele Whisky Show-website.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Whiskyinvestments
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare