Virtuele Proeverijen – April 2021 – The Whisky Exchange Whisky Blog — The Whiskey Exchange Whisky Blog

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

We zijn bijna klaar met maart, dus het is tijd om onze virtuele proeverijen van april aan te kondigen. Deze maand hebben we er een paar – een voorproefje van de Elixir Distillers’ Whiskey Trail en een geheime die we binnenkort zullen onthullen …

Line-up van april

14 april 2021 2021, 19-20.30 uurWhisky Trail door Elixir Distillers met Oliver Chilton en Billy Abbott: Elixir Distillers zijn misschien het best bekend voor Port Askaig, Elements of Islay en Single Malts of Scotland, maar ze hebben ook een selectie van andere assortimenten. Hoewel ze oorspronkelijk in het buitenland verkrijgbaar waren, krijgen we nu een paar flessen hier in het VK, en ik zal worden vergezeld door blender en vatselector Oliver Chilton om enkele van zijn nieuwste whisky’s van de Whisky Trail te proeven. We proberen whisky’s uit de Retro Cars en Concert-serie: Cambus 1990, Linkwood 2010, Girvan 1989, Glenburgie 1998, Blended Malt 2001 en Ardmore 1998.
Koop het pakket >

Komt binnenkort

Binnenkort verschijnt er weer een proeverij in april – houd begin april de website van The Whisky Exchange in de gaten voor meer informatie…

Anders dan dat, komt Virtual Cognac Show dichterbij en heeft nu veel proefpakketten beschikbaar, met nog een paar te gaan. Of je nu wilt leer over Cognac, Armagnac en Calvados, of graven in oude & zeldzame Cognac, we hebben iets voor je.

Rum Show is geland! Tickets zijn beschikbaar en binnenkort hebben we proefpakketten beschikbaar. Ga voor nu naar de website om onze basis van rum klaar te maken voor de show.

De planning voor onze eerste persoonlijke show van het jaar gaat verder: Whiskyshow 2021 het is onderweg. Tickets zijn verkrijgbaar voor zowel de persoonlijk en virtuele show, en we hebben binnenkort masterclasses en packs.

…en vergeet niet dat als je een proeverij hebt gemist, je ze allemaal terug kunt vinden op Facebook en YouTube.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Laat een reactie achter

Whiskyinvestments
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken