Whisky Review: R6 Distillery Single Malt Whisky

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Noot van de redactie: deze whisky werd ons ter beschikking gesteld als recensie-exemplaar door R6 Distillery. Dit op geen enkele manier, per ons redactionele beleid, heeft de uiteindelijke uitkomst van deze review beïnvloed. Er moet ook worden opgemerkt dat door op de kooplink onderaan deze recensie te klikken, onze site een kleine verwijzingsbetaling ontvangt die helpt om onze redactionele en andere kosten te ondersteunen, maar niet te beïnvloeden.

In juli schreven we over verschillende nieuwe distilleerderijen, waaronder in Los Angeles R6-distilleerderij, die al sinds 2014 bestaat en beweert de eerste legale bourbon van Los Angeles te hebben gedistilleerd.

R6, een graan-naar-glas distilleerderij die eigendom is van een familie en veteranen, krijgt zijn naam van de zes gebroeders Ruben die in 1926 het Rubens Rialto Theatre in Joliet, Illinois openden. Jaren later zou hun nazaat Rob Rubens een rondleiding krijgen door de Old New Orleans Rum Distillery en besluiten om diezelfde sfeer naar LA te brengen. (De distilleerderij, dat wil zeggen: niet Joliet. Tenminste, ik neem aan.)

De pureerekening voor R6 Single Malt omvat geturfde mout, distilleermout, chocolademout en koffiemout. Volgens Kisten, heeft deze whisky minimaal een jaar in Amerikaanse verkoolde eikenhouten vaten gelegen. Dit is de tweede release van hun single malt, die kan worden gekocht bij hun distilleerderij in El Segundo, CA.

In onze vorige recensie van drie van R6’s whisky’s, adviseerde mijn collega om ze naar je mixerrek te degraderen; Dus ik vroeg me af of dit product het schap zou halen. Laten we het uitzoeken.

R6 Distillery Single Malt (afbeelding via R6 Distillery)

Proefnotities: R6 Distilleerderij Single Malt Whisky

Vitale statistieken: Ongeveer $ 75; een mash bill van geturfde, distilleerders, chocolade en koffiemouten; minstens een jaar oud zijn.

Lees meer whiskynieuws

Whisky Review: Wigle Single Barrel American Whiskey

Neus: De neus is niet verschrikkelijk. Er is koffie, maar een fruitigheid, zoals koffiebonen voordat ze worden gedroogd. Toffee. Boter. Dit ruikt meer naar hoe ik zou verwachten dat een bourbon ruikt; hoewel niet zo diep en rijk, zijn die smaken prominent aanwezig.

Gehemelte: Ik..ik…weet het niet. Het is raar. Daar is die eerste wasbeurt van turf en scotchy-scotch mout, maar het eindigt als koffie waaraan te veel melk is toegevoegd – niet zo verkwikkend en boeiend als het zou kunnen zijn. En dan kersenbitters en een beetje gloeiend hete snoepjes. Dan chocolade, maar die komt niet door. Het smaakt naar de geur van het papier waarin ongezoete chocolade is verpakt. Misschien ligt het aan mij, maar ik merk dat dit me gewoon niet doet rinkelen. Uw kilometerstand kan variëren en mijn smaak doen neigt naar single malt, maar ik vind dit niet interessant of verkwikkend. Ik vind het verward en een beetje verloren en ik wil alleen maar zeggen: “Zo, daar, geef het tijd.” Het weet niet wat het wil studeren op de universiteit, dus het probeert een beetje van alles voordat het beslist.

De afhaalmaaltijden

Samenvatting

Het smaakt verward, zoals wanneer Waze je in een rare richting stuurt ondanks dat er geen verkeer is op de route waarvan je weet dat deze directer is.

Gebruikersbeoordeling

3
(1 stemmen)

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Whiskyinvestments
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare