Virtuele Proeverijen – Augustus 2021 – The Whisky Exchange Whisky Blog — The Whiskey Exchange Whisky Blog

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

We hebben de laatste tijd een tijdje vrij gehad van onze virtuele proeverijen – met de heropening van bars willen we mensen aanmoedigen om (veilig) weer naar buiten te gaan. In augustus hebben we echter een proeverij die we alleen virtueel konden doen: een bijeenkomst van roggewhisky(e)y-mensen van Kentucky tot Melbourne.

De line-up van augustus

25 augustus 2021, 19-20.30 uurRogge zo serieus? met Billy Abbott (ik, VK), Troels Knudsen (Stauning, Denemarken), John Schutt (Michter’s, VS), Dave Mitton (Lot 40, Canada), Andrew Fitzgerald (The Gospel, Australië), Paul Hletko (FEW, VS) en Christian Perez (Arbikie, Schotland): Toen mij werd gevraagd om een ​​line-up van rogge voor een proeverij te bedenken, diende ik mijn droomlijst in bij het evenemententeam, niet verwachtende dat iedereen terug zou komen en ja zou zeggen. Roggewhisky(e)y is het afgelopen decennium enorm geworden en verspreidde zich vanuit de VS (waar het een langere geschiedenis heeft dan bourbon) naar de rest van de wereld. Ondanks dat het een relatief jonge geest is buiten de VS, is er al een enorme hoeveelheid variatie in stijlen en smaken, en in deze sessie zullen we onze weg over de wereld proeven met mensen van de distilleerderijen die aanwezig zijn om onze vragen te beantwoorden. Een proeverij waar ik enorm naar uitkijk, zowel als gastheer als als iemand die samen met alle anderen proeft.

De proeverij zal voor iedereen live op Facebook te zien zijn, maar als je mee wilt proeven, pak dan zeker een proeverijpakket:

Koop het proefpakket >

Binnenkort

We hebben momenteel geen virtuele proeverijen meer in de agenda, maar dat komt omdat we de komende maanden volop shows hebben.

Terwijl ik typ, hebben we onze inaugurele Rum Show – virtueel voor dit eerste jaar. Het is te laat om proeverijen te pakken om live mee te proeven, maar je kunt nog steeds een kaartje kopen om samen met de proeverijen te kijken en eventuele proeverijen in te halen die je mist … of proefpakketten die je ophaalt voor later.

Volgende hebben we Whiskyshow. De virtuele show van vorig jaar was zo goed, dat we hebben besloten om zowel een fysieke als een online show te geven. De in-person show is van 1-3 oktober 2021, met de virtuele kant door die drie dagen en tot en met vrijdag 9 oktober. We hebben onlangs nog een paar persoonlijke tickets vrijgegeven (we volgen de richtlijnen van de overheid voor het aantal mensen, en we geven tickets vrij als dat verandert), dus als je het eerder hebt gemist, heb je een tweede veranderen naar pak een kaartje.

En tot slot voor dit jaar: Champagneshow. Dit jaar gaan we niet alleen terug naar een persoonlijke show, maar ook naar een nieuwe locatie: One Great George Street, waar Whiskey Show: Old & Rare 2020 plaatsvond. We vonden de plek zo leuk, dat we champagnemakers er nu naartoe slepen voor een avond vol bruisend water op 29 oktober 2021. Tickets en volledige details zijn verkrijgbaar bij de toon website.

We hebben plannen voor volgend jaar, dus houd de site in de gaten – er komt nog veel meer aan…

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Whiskyinvestments
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare