Nieuwe Jack Daniel’s gebotteld in Bond-whisky’s komt mogelijk binnenkort

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Laten we, rekening houdend met het voorbehoud dat niet alle dingen die in de TTB-labelgoedkeuringsdatabase voorkomen, altijd op de markt komen, eens kijken naar deze twee aanbiedingen. De eerste heet Jack Daniel’s Bonded Tennessee Whiskey. Door het merk beschreven als “gerijpt in geselecteerde vaten voor extra diepte en karakter”, voldoet het aan de criteria voor gebotteld in obligaties, “gedistilleerd door een enkele distilleerder, gedurende een enkel seizoen en gerijpt in een staatsmagazijn gedurende ten minste 4 jaar .”

Jack Daniel’s Bonded Tennessee Whiskey (afbeelding via TTB)

Gebotteld op 100 proof, wordt gezegd dat het “een grote, gedurfde Tennessee-whisky is met gelaagde tonen van karamel, rijk eikenhout en kruiden die plaats maken voor een aangenaam aanhoudende afdronk.”

Aansluitend is de Jack Daniel’s Triple Mash Blended Straight Whisky. Het is beschreven als “een mix van gebonden Amerikaanse malt-, rogge- en Tennessee-whisky’s” die ook voldoet aan de vereisten voor gebotteld in bond, inclusief gebotteld op 100 proof. Verdere opmerkingen erop wijzen erop dat het “een mix is ​​van drie gebonden whisky’s met aangename tonen van honing, mout en zacht eikenhout, wat leidt tot een langdurige en goed afgeronde afdronk.”

Jack Daniel's Triple Mash Blended Straight Whisky

Jack Daniel’s Triple Mash Blended Straight Whisky (afbeelding via TTB)

Zoals vrijwel altijd het geval is bij het leren over nieuwe whisky’s via de TTB, is er nog geen officiële informatie beschikbaar over zaken als wanneer het beschikbaar zal zijn, hoeveel het zal kosten en of het een binnenlandse of wereldwijde reisrelease zal zijn zoals de gebonden uitdrukking van drie jaar terug.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Whiskyinvestments
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare