April 2021 – The Whisky Exchange Whisky Blog — The Whisky Exchange Whisky Blog

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

In een maand waarin we allemaal onze liefde voor rondhangen met vrienden in biertuinen herontdekken, wilden we enkele van de plaatsen benadrukken waar je ook een glaasje of twee kunt drinken in de zon. Met terrassen die variëren van super chic tot knus en gezellig, hebben deze bars allemaal iets geweldigs te bieden aan whiskyliefhebbers – zorg er wel voor dat je snel reserveert.

Als je een fan bent van Bowmore, is de nieuwe pop-upbar in het Savoy Hotel misschien wel de perfecte plek om jezelf te trakteren op een decadente dram. Solas genoemd naar het Gaelic voor ‘licht, vreugde en comfort’ – en wie heeft dat nu niet nodig? – de bar is ontworpen om een ​​feest voor de zintuigen te zijn: verlicht door een enorme kroonluchter waaraan karaffen, stoppers en kristallen scherven zijn opgehangen, biedt het een mix van speciaal ontworpen whiskycocktails, een reeks Bowmore single malts waaronder de 27 -jarige Timeless-serie en een overheerlijke selectie van verse zeevruchten. De drie woorden waarvan je nooit wist dat je ze nodig had in je leven? Bowmore oester rodelen.

Solas is geopend van maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 22.00 uur en van vrijdag tot zondag van 12.00 tot 22.00 uur in de Savoye, WC2R 0EZ.

Een vaste favoriet bij degenen onder ons die genieten van de ‘af en toe’ whisky en sigaar, het royale terras van Boisdale is uitgerust met kachels en knusse dekens, waardoor het een comfortabele optie is, ongeacht het weer. Het serveert momenteel zowel drankjes als eten, met ook een aantal zeer verleidelijke happy hour-aanbiedingen. Als je een stadstype bent, heeft hun prachtige locatie in Canary Wharf ook een groot terras met hetzelfde aanbod.

Boisdale Belgravia is elke dag geopend, maandag van 17.00 uur tot 23.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 23.00 uur, zaterdag van 17.00 uur tot 23.00 uur en zondag van 12.00 tot 16.00 uur. SW1W 9LX

Niet alleen levert Bar Swift in het weekend nog steeds gekoelde, vers gemaakte cocktails aan nabijgelegen lokale parken, maar hun zitgedeelte buiten is nu ook geopend in Soho voor zowel boekingen als walk-ins. Drink een van hun fantastische cocktails terwijl je door hun 300-koppige whiskylijst bladert en vraag je af hoe je ooit een beslissing kunt nemen.

Bar Swift is geopend van maandag t/m vrijdag vanaf 17.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. W1D 4TQ.

Het Macallan Manor House in Rosewood Londen. Auteursrecht John Carey

De yin van Solas’ turfachtige yang is misschien wel het Macallan Manor House in het Rosewood London hotel. Dit mooie, bloemrijke terras is versierd met heide, tartan-tapijten en accessoires met een visthema, zodat u denkt dat u bij de rivier de Spey zit te luieren in plaats van in de buurt van de rivier de Fleet. Het terras met boothuisthema serveert het volledige Macallan-assortiment plus enkele zeldzamere drams (London Edition, iemand?), naast eten en een breed scala aan andere drankjes. Sluit je ogen en je hoort de zalm bijna springen…

The Macallan Manor House is geopend van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 22.00 uur en op zondag van 12.00 tot 21.30 uur. WC1V 7EN

Zoals iedereen die er is geweest weet, serveren beide filialen van Milroy’s een onverslaanbare reeks whisky’s, waaronder een breed scala aan indie-bottelingen, en beide hebben slechts een kleine hoeveelheid buitenruimte. Het Soho-filiaal heeft bijvoorbeeld slechts vier stoelen beschikbaar en geen van beide locaties accepteert vooraf boekingen. Ga vroeg en gebruik indien nodig je ellebogen.

De Milroy’s Soho terras is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 15.00 uur tot 23.00 uur. W1D 4NX

De Milroy’s Spitalfields terras is open van woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 20.00 uur. E1 6LY

Salt is gevestigd in de buurt van Marble Arch en biedt een aantrekkelijke combinatie van echt lekker Indiaas eten en een menu met honderden whisky’s. Hun buitenruimte langs de weg was al lang vóór Covid populair en reserveren is essentieel.

Zout is geopend van maandag t/m zondag vanaf 12.00 uur. W2 2JB

Hebben we je favoriet gemist? Laat het ons weten in de reacties.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Laat een reactie achter

Whiskyinvestments
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken