Alles wat u moet weten over whisky (maar bent te bang om te vragen) – The Whisky Exchange Whisky Blog — The Whiskey Exchange Whisky Blog

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Na meer dan een jaar plannen, maanden schrijven en weken proeflezen, zijn we erg trots om de lancering van een heel bijzonder project aan te kondigen: ons allereerste boek – Alles wat u moet weten over whisky (maar te bang bent om te vragen), door Nicholas Morgan.

Bij The Whisky Exchange praten we al jaren over het schrijven van een boek over whisky, maar we konden nooit de juiste persoon vinden om het daadwerkelijk te schrijven. Toen Dr. Nicholas Morgan echter aankondigde dat hij stopte bij Diageo – waar hij al tientallen jaren in whiskycommunicatie werkte – kwam de perfecte auteur beschikbaar.

We wilden niet hetzelfde soort whiskyboek dat anderen in het verleden hebben geschreven, in plaats daarvan wilden we af van dat platgetreden pad met iets dat er zowel anders uitzag als anders klonk, met nieuwe gezichtspunten die niet vaak worden onderzocht in whisky schrijven. Met drie decennia werken in de industrie voor de grootste producent van Schotse whisky, heeft Nick zeker een unieke kijk op de whiskywereld in vergelijking met de meeste whiskyschrijvers.

In samenwerking met Nick, uitgever Ebury Press (een non-fictieafdeling van Penguin) en illustrator Jonny Wan hebben we iets heel anders gecreëerd dan andere whiskyboeken. Het is mooi gepresenteerd en staat boordevol informatie die u nergens anders vindt. Het is geen boek met whisky-aanbevelingen en het geeft je geen stille uitsplitsing van verschillende distilleerderijen, maar staat vol met whisky en de mensen die ervan houden.

Het lukte me vorige week om Nick Morgan te pakken te krijgen voor een kort praatje, en we spraken over hem, hoe hij bij het project betrokken raakte en alles over het boek zelf.

Alles wat u moet weten over whisky (maar te bang bent om te vragen) is nu exclusief verkrijgbaar bij The Whisky Exchange en zal in september in de boekhandel verschijnen.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Whiskyinvestments
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare